Barcelona Cultura
731
AVÍS

La capella de Sant Miquel resta tancada per motius de restauració i manteniment fins al maig del 2018

834
Desmuntatge exposició

Amb motiu del desmuntatge de l'exposició Les dones també seuen. Mobles i espais femenins dels segles XVI i XVII s'exclouen de la visita les següents sales: sala capitular, abadia, sales de les claraboies.

 • En família

  El monestir de Pedralbes és un espai obert al públic familiar. Si us hi atanseu, les famílies trobareu un espai patrimonial ple d’història, testimoni de la vida quotidiana de la comunitat.

  4
 • Reserves

  El servei d’informació i reserves, de dilluns a divendres de 10-14h, gestiona les activitats i les visites per a adults, famílies o grups escolars en horari d’obertura del museu.

  5
 • Lloguer d'espais

  El monestir, a través de l’Institut de Cultura de Barcelona, ofereix el lloguer dels espais del Claustre, el Refetor i la Sala d’Actes i les Claraboies per a grups i esdeveniments concrets.

  6
 • Horaris i preus

  Els horaris de visita d’hivern, d’octubre a març, i el d’estiu, d’abril a setembre, ofereixen un ampli ventall de possibilitats per gaudir de la visita, adaptant l’entrada a tot tipus de col·lectius.

  1
 • Com arribar

  Lluny del bullici del centre de la ciutat però dins el terme municipal, el monestir és fàcilment accessible a través la xarxa de transport públic de la ciutat de Barcelona o amb vehicle privat.

  2
 • Serveis

  El monestir ofereix un ventall ample de serveis que s’adapten a les necessitats del visitant, bé sigui complementant la visita, aprofundint-la o fent-la més accessible per a tots els col·lectius.

  3