Barcelona Cultura
Diàlegs

Títol

Diàlegs de Pedralbes: Taoisme i confucianisme

El cicle «Diàlegs de Pedralbes» és un punt de trobada a través de la conversa entre especialistes de diverses disciplines. Els diàlegs proposen, des de la pluralitat i el respecte a les diferents tradicions culturals, religioses i ideològiques, una reflexió sobre el paper de l’espiritualitat i la interioritat en diferents àmbits de la societat, com ara la cultura, la natura, la ciència i el món empresarial. La proposta d’aquest programa està dirigida i presentada pel filòsof Francesc Torralba.

detall claustre

El diàleg del dijous 25 de gener, Taoisme i confucianisme, intervindran Manel Ollé, professor en història i cultura de la Xina moderna i contemporània a la Universitat Pompeu Fabra i Antoni Prevosti, director del Departament de Filosofia Teorètica i Pràctica de la UB, president de la secció espanyola de la Societat Internacional Tomàs d’Aquino i director del Centre d’Estudis Asiàtics, secció de l’IPOA (Institut del Pròxim Orient Antic, Institut Interuniversitari) de la UB.

L'acte es desenvoluparà a la sala d'actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i serà retransmès en directe per streaming a la pàgina de Barcelona Cultura: www.barcelona.cat/barcelonacultura i a la mateixa pàgina web del monestir de Pedralbes: http://monestirpedralbes.bcn.cat.Una hora abans de l'inici de la sessió, hi ha la possibilitat de visitar lliurement el claustre.

Darreres Activitats

juny 2018
juny 2018
juny 2018
juny 2018
juny 2018
juny 2018

Comparteix