Barcelona Cultura
993
Muntatge nova exposició

Amb motiu del muntatge de l'exposició "Rere els murs del monestir: 700 anys d'una història en femení" l'espai de la infermeria no serà visitable

Diàlegs

Títol

Diàlegs de Pedralbes: En democràcia, què es pot decidir?

En el programa d’enguany es proposa una reflexió des de la filosofia i la ciència política centrada en la democràcia. L'ambivalència i la polisemia d'aquest concepte central per a la convivencia en l’espai públic, mereix un tractament detallat per contribuir al seu debat que és, al seu torn, un element crucial de la democracia mateixa.

La proposta d’aquest programa, en col·laboració amb el diari ARA, està sota la direcció del filòsof Daniel Gamper i serà moderada pel periodista Antoni Bassas.

detall capitell

El diàleg del dijous 8 de febrer, En democràcia, què es pot decidir? intervindrà Joan Vergés, director de la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani i professor titular de Filosofia Moral i Política de la Universitat de Girona.

L'activitat es desenvoluparà a la sala d'actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i serà retransmès en directe per streaming a la pàgina de Barcelona Cultura: www.barcelona.cat/barcelonacultura i a la mateixa pàgina web del monestir de Pedralbes: http://monestirpedralbes.bcn.cat. Una hora abans de l'inici de la sessió, hi ha la possibilitat de visitar lliurement el claustre.

Les xerrades s'impartiran en l'idioma del ponent.

Data

dijous, 8 febrer 2018