Barcelona Cultura
Visites Comentades

Títol

Nexes amb «Les dones també seuen»: objectes de col·leccions de museus de Barcelona relacionats amb l’exposició

Programa de visites a museus que han col·laborat amb l’exposició «Les dones també seuen. Mobles i espais femenins dels segles XVI i XVII» a través del préstec de peces. Els conservadors dels diferents centres presenten objectes de les seves col·leccions que d’una manera o d’una altra es vinculen amb els objectes que han cedit al monestir per a l’exposició. El programa posa en relació objectes, narracions i històries de diferents museus de la ciutat, amb la qual cosa teixeix una nova lectura envers les seves col·leccions en relació amb la història de les dones dels segles XVI i XVII.

Sessions:

 • «Les dones també seuen. Mobles i espais femenins dels segles XVI i XVII», al Reial monestir de Santa Maria Pedralbes, a càrrec de Mònica Piera, comissària de l’exposició. Data i hora: dimecres 25 d’octubre a les 16 h
   
 • «La devoció a l’època moderna», al Museu Frederic Marès, a càrrec d’Ernest Ortoll, conservador del Museu Marès. Data i hora: dimecres 8 de novembre a les 16h.
   
 • «Vestir-se als segles XVI i XVII», al Museu del Disseny, a càrrec de Sílvia Ventosa, conservadora de teixits del Museu del Disseny, i «Els mobles de la casa als segles XVI i XVII», a càrrec de Mònica Piera, presidenta de l’Associació per a l’Estudi del Moble. Data i hora: dimecres 15 de novembre a les 16h.
   
 • «Pintura i escultura del Renaixement i el barroc», al MNAC, a càrrec de Joan Yeguas, conservador del Departament de Renaixement i Barroc del MNAC. Data i hora: dimecres 22 de novembre a les 16h.
   
 • «La música a la Barcelona dels segles XVI i XVII», al Museu de la Música, a càrrec de Jaume Ayats, director del Museu de la Música. Data i hora: dimecres 29 de novembre a les 16h.
peça

Data

Repeteix cada setmana until dc. Oct 25 2017 . Also includes dc. Nov 08 2017, dc. Nov 15 2017, dc. Nov 22 2017, dc. Nov 29 2017.
dimecres, 25 octubre 2017
dimecres, 8 novembre 2017
dimecres, 15 novembre 2017
dimecres, 22 novembre 2017
dimecres, 29 novembre 2017