Barcelona Cultura
993
Muntatge nova exposició

Amb motiu del muntatge de l'exposició "Rere els murs del monestir: 700 anys d'una història en femení" l'espai de la infermeria no serà visitable

Diades

Títol

La nit dels museus 2019

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa que enguany arriba a la quinzena edició. Més de quatre mil museus de quaranta països obriran les portes als ciutadans la nit del 18 de maig, que l'any 2017 va arribar a la xifra de 176.701 visitants. El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes és un dels 83 centres de la ciutat que en forma part; us convidem a participar-hi!

El proper dissabte 18 de maig, de 19 a 1h, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes ofereix en visita lliure l’accés al claustre i a les exposicions de Tresors del Monestir, Reobertura de la capella de Sant Miquel: Exposició Murals divins; Petras Albas, mirall dels temps medievals i Plantes remeis i apotecaris, el jardí medieval del monestir de Pedralbes.

Pel que fa a les activitats, a partir de les 19h i fins les 22.30h el museu proposa la visita guiada Història i Art per a grups de 25 persones, cada mitja hora i amb una durada aproximada de 45 minuts. Les reserves es faran el mateix dia abans de començar cada sessió. Les visites de les 20h, 21h i 22h seran en castellà; la resta en català.

A més, per commemorar la inauguració de l'espai del claustre dels gats, proposem l'activitat Tanta roba i tan poc sabó, un taller de contes i cantarelles sobre bugaderes i dones d’aigua al safareig del claustre dels gats del monestir. La Susana Tormo ens explicarà històries que ajudaven a passar millor la feixuga i desagraïda feina de fer la roba neta. Històries que s’escoltaven tot ensabonant, picant, esbandint i assolellant la bugada. L'activitat, de 20 minuts de durada, s'oferirà en tres torns, a les 21.15h, a les 22h i a les 22.45h.

Data

diumenge, 19 maig 2019