Barcelona Cultura
731
AVÍS

La capella de Sant Miquel resta tancada per motius de restauració i manteniment fins al 22 de juny del 2018

Diades

Títol

La nit dels museus 2018

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa que enguany arriba a la catorzena edició. Més de quatre mil museus de quaranta països obriran les portes als ciutadans la nit del 19 de maig, que l'any passat va arribar a la xifra de 176.701 visitants. El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes és un dels 83 centres de la ciutat que en forma part; us convidem a participar-hi!

L'etiqueta d'enguany per a tots els museus de la ciutat serà #bcnésmuseu i pretenem convertir-la en Trending Tòpic amb la vostra ajuda. Amb el mateix hashtag, a més, podreu participar al concurs de fotografia del Fotomòbil, amb prèvia inscripció a l'enllaç www.barcelona.cat/fotomobil.

 

nit museus 2018

El proper dissabte 19 de maig, de 19 a 1h, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes ofereix en visita lliure l’accés al claustre i a les exposicions de Tresors del Monestir, Murals sota la Lupa, les pintures murals de la capella; Petras Albas, mirall dels temps medievals i Plantes remeis i apotecaris, el jardí medieval del monestir de Pedralbes . A més, a partir de les 19h i fins les 22.30h el museu proposa la visita guiada Història i Art per a grups de 25 persones, cada mitja hora i amb una durada aproximada de 45 minuts. Les reserves es faran el mateix dia abans de començar cada sessió. Les visites de les 20h, 21h i 22h seran en castellà; la resta en català.

dates_activitat_fitxa

Data:
Horari: 
de 19h a 1h
Observacions: 

La primera visita guiada comença a les 19h i la darrera a les 22.30h. Les reserves es fan a partir de les 19h el mateix dia.

 

Preu:

Preu:
Entrada lliure.

Cercador d'activitats

Cerca entre les nostres activitats les que més t'agradin: