Barcelona Cultura
993
Muntatge nova exposició

Amb motiu del muntatge de l'exposició "Rere els murs del monestir: 700 anys d'una història en femení" l'espai de la infermeria no serà visitable

Diades

Títol

La nit dels museus 2018

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa que enguany arriba a la catorzena edició. Més de quatre mil museus de quaranta països obriran les portes als ciutadans la nit del 19 de maig, que l'any passat va arribar a la xifra de 176.701 visitants. El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes és un dels 83 centres de la ciutat que en forma part; us convidem a participar-hi!

L'etiqueta d'enguany per a tots els museus de la ciutat serà #bcnésmuseu i pretenem convertir-la en Trending Tòpic amb la vostra ajuda. Amb el mateix hashtag, a més, podreu participar al concurs de fotografia del Fotomòbil, amb prèvia inscripció a l'enllaç www.barcelona.cat/fotomobil.

 

nit museus 2018

El proper dissabte 19 de maig, de 19 a 1h, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes ofereix en visita lliure l’accés al claustre i a les exposicions de Tresors del Monestir, Murals sota la Lupa, les pintures murals de la capella; Petras Albas, mirall dels temps medievals i Plantes remeis i apotecaris, el jardí medieval del monestir de Pedralbes . A més, a partir de les 19h i fins les 22.30h el museu proposa la visita guiada Història i Art per a grups de 25 persones, cada mitja hora i amb una durada aproximada de 45 minuts. Les reserves es faran el mateix dia abans de començar cada sessió. Les visites de les 20h, 21h i 22h seran en castellà; la resta en català.

Data

dissabte, 19 maig 2018