Barcelona Cultura
Diades

Títol

La nit dels Museus

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa que enguany arriba a la tretzena edició. Més de quatre mil museus de quaranta països obriran les portes als ciutadans la nit del 20 de maig, que l'any passat va arribar a la xifra de 191.701 visitants. El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes és un dels 87 centres de la ciutat que en forma part; us convidem a participar-hi!

L'etiqueta d'enguany per a tots els museus de la ciutat serà #bcnésmuseu i dues accions especials tindran lloc amb motiu de la diada; el sorteig d'un cap de setmana a Londres per a dues persones i el tradicional concurs de fotografies de la Nit dels Museus, que premiarà les quatre millors fotografies amb una entrada doble per a l'exposició "David Bowie is" del Museu de Disseny de Barcelona Cultura.

detall nit dels museus
detall nit dels museus
detall nit dels museus
detall nit dels museus
detall nit dels museus
detall nit dels museus
detall nit dels museus

El proper dissabte 20 de maig, de 19 a 1h, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes ofereix en visita lliure l’accés al claustre i a les exposicions de Tresors del Monestir, Murals sota la Lupa, les pintures murals de la capella; Petras Albas, mirall dels temps medievals; Plantes remeis i apotecaris, el jardí medieval del monestir de Pedralbes i Dones silenciades; el llegat de Sor Eulària Anzizu al monestir de Pedralbes (1868-1916). A més, a partir de les 19h i fins les 22h el museu proposa la visita guiada Història i Art per a grups de 25 persones, cada mitja hora i amb una durada aproximada de 45 minuts. Les reserves es faran el mateix dia abans de començar cada sessió.

Us hi esperem!

dates_activitat_fitxa

Data:
Horari: 
de 19 a 1h
Observacions: 

La primera visita guiada comença a les 19h i la darrera a les 22.30h. Les reserves es fan a partir de les 19h

Preu:

Preu:
Entrada Lliure.
Email:
reservesmonestirpedralbes@bcn.cat
Telèfon:
93 256 34 27

Cercador d'activitats

Cerca entre les nostres activitats les que més t'agradin:

RESTAURACIÓ DE LA CAPELLA DE SANT MIQUEL

A partir del dia 28 de maig començarà la darrera etapa de la restauració de la Capella de Sant Miquel, que romandrà tancada al públic durant un any. Aprofiteu els darrers dies per visitar-la!