Barcelona Cultura
Diades

Títol

Dia mundial de teixir en públic: “Teixim per desfer reixes”

El dissabte 10 de juny de 10 a 14 h celebrem el Dia mundial de teixir en públic i volem que hi participis!!!

El Monestir de Santa Maria de Pedralbes acull una cita oberta a tothom i compromesa amb la seva història: una convocatòria on transformarem les reixes a través de l’acció de teixir. Sota el lema “Teixim per desfer reixes”, el Monestir de Pedralbes i el col·lectiu LabArt, amb la col·laboració de Lanas Katia, fan una acció utilitzant el punt de mitja o ganxet per transformar les reixes del monestir. Entenem el teixir com una acció col·lectiva que ens servirà per donar visibilitat  a la història de les dones, i també a les labors callades que elles feien dins de la clausura. LabArt és un col·lectiu compromès i sense ànim de lucre que reivindica el craftivisme i que defensa aplicar les habilitats manuals a un desig de canviar el món, amb un aire de contemporaneïtat.

Així, gairebé set-cents anys després de la seva fundació, el cenobi s’erigeix com un testimoni ben viu de la història de les dones que hi han viscut. Travessar els seus murs representa endinsar-se en un espai ple de bellesa i descobrir el ric patrimoni arquitectònic i artístic que preserva. Us oferim una diada ben especial i reivindicativa de 10 a 14h i, com a gran atractiu de la trobada, el monestir oferirà dues visites guiades gratuïtes d'una hora per conèixer la seva història, a les 10 h i a les 12 h del migdia per a tots aquells que us apunteu a la jornada.

Què haig de fer si hi vull participar?

  • Inscriu-t’hi de manera gratuïta a l'enllaç que trobaràs en aquesta pàgina, indicant a quina visita guiada vols asssitir.
  • Vine al Monestir de Pedralbes el dissabte 10 de juny entre 10 i 14 h.
  • No cal que portis llanes ni agulles, allà us hi esperen!
claustre

Vine, fes una acció per una causa justa. Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres al correu de reserves o a press@divebcn.com