Barcelona Cultura
Diàlegs

Títol

Diàlegs de Pedralbes: Què és la nova política?

El 2017 incorporem noves veus i mirades al cicle «Diàlegs de Pedralbes». En aquest nou programa, el cicle duu per subtítol «Ètica i filosofia política del segle XXI» i proposa una reflexió des de les disciplines pràctiques de la filosofia a l’entorn de qüestions morals i polítiques a través d’un diàleg fonamentat sobre el benestar, el bé comú, la justícia i la col·lectivitat. La proposta d’aquest programa, sota la direcció del filòsof Daniel Gamper, serà moderada pel periodista Antoni Bassas, en col·laboració amb el diari Ara.

detall claustre

El diàleg del dijous 25 de maig hi intervindrà Joaquim Valdivieso professor titular de filosofia i treball social de la Universitat de les Illes Balears.
L'acte es desenvoluparà a la sala d'actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i serà retransmès en directe per streaming a la pàgina de Barcelona Cultura: www.barcelona.cat/barcelonacultura i a la mateixa pàgina web del monestir de Pedralbes: http://monestirpedralbes.bcn.cat.
Una hora abans de l'inici de la sessió, hi ha la possibilitat de visitar lliurement el claustre.

dates_activitat_fitxa

Data:
Horari: 
de 19 a 20.30 h
Observacions: 

Els subscriptors del diari ARA que us apunteu als diàlegs de Pedralbes podeu gaudir d’una visita exclusiva amb taller de cuina medieval Regimen Sanitatis el dia 28/05 d'11 a 13h. Per reservar plaça, només haureu d'accedir al web de l'Espai del Subscriptor, (espai.ara.cat) amb el codi localitzador que trobareu imprès a l'entrada de la xerrada. Afanyeu-vos! Les places són limitades!

Preu:

Preu:
3 €.
Email:
reservesmonestirpedralbes@bcn.cat
Telèfon:
93 256 34 27
Aforament:
Places Limitades.

Compra entrades

Compra entrades

Cercador d'activitats

Cerca entre les nostres activitats les que més t'agradin:

RESTAURACIÓ DE LA CAPELLA DE SANT MIQUEL

A partir del dia 28 de maig començarà la darrera etapa de la restauració de la Capella de Sant Miquel, que romandrà tancada al públic durant un any. Aprofiteu els darrers dies per visitar-la!