Barcelona Cultura
Diàlegs

Títol

Diàlegs de Pedralbes: Espiritualitat ecològica

El cicle «Diàlegs de Pedralbes» és un punt de trobada a través de la conversa entre especialistes de diverses disciplines. Els diàlegs proposen, des de la pluralitat i el respecte a les diferents tradicions culturals, religioses i ideològiques, una reflexió sobre el paper de l’espiritualitat i la interioritat en diferents àmbits de la societat, com ara la cultura, la natura, la ciència i el món empresarial. La proposta d’aquest programa està dirigida i presentada pel filòsof Francesc Torralba.

detall claustre

El diàleg del dimecres 31 de gener, Espiritualitat ecològica, intervindran Lluc Torcal, procurador general de l’orde cistercenc i responsable del projecte Cosmos al monestir de Poblet, i Josep M. Mallarach, llicenciat en Geologia, màster en Ciències Ambientals, doctor en Biologia i consultor independent en diversos organismes i entitats nacionals i internacionals

L'acte es desenvoluparà a la sala d'actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i serà retransmès en directe per streaming a la pàgina de Barcelona Cultura: www.barcelona.cat/barcelonacultura i a la mateixa pàgina web del monestir de Pedralbes: http://monestirpedralbes.bcn.cat.Una hora abans de l'inici de la sessió, hi ha la possibilitat de visitar lliurement el claustre.

Darreres Activitats

juny 2018
juny 2018
juny 2018
juny 2018
juny 2018
juny 2018

Comparteix