Barcelona Cultura
Conferències

Títol

Cicle «Art i història als museus de Barcelona» Peces amb biografies singulars

Organitzen:  Fundació Amics del MNAC, Museu Frederic Marès, Museu del Disseny, MUHBA, Museu de la Música i Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Coordina: Fundació Amics del MNAC

Una oportunitat única i exclusiva per descobrir la trajectòria històrica i els periples que han viscut alguns objectes de les col·leccions i els monuments relacionats dels museus participants.

cadira de la reina

PDF Visualitzat

Conferència: La Cadira de la Reina. L’exotisme de l’Índia arribà a Barcelona al segle XVI, el dimarts 26 i el dijous 28 de març

La “Cadira de la Reina” és una obra sorprenent, construïda amb materials i tècniques aliens a la nostra tradició. Ens endinsa al comerç entre Orient i Occident durant el Renaixement i ens ajuda a reflexionar sobre les significacions socials dels mobles. Finalment podem constatar la influència que aquesta meravellosa cadira va tenir a casa nostra.

A càrrec de Mònica Piera, presidenta de l’Associació per a l’Estudi del Moble

dates_activitat_fitxa

Data:

Del 5 de març a l'11 d'abril del 2019

Horari: 
dimarts a les 17h i a les 18.30h
dijous a les 17h i a les 18.30h
Observacions: 

Totes les sessions tindran lloc els dimarts i els dijous indicats, a les 17 i a les 18.30h al museu que figura en cada cas. Per inscriure-us en cada sessió, haureu de triar un dia (dimarts o dijous) i una hora (17 o 18.30h). Places limitades.

Preu:

Preu:
60€ (públic general) 50€ (estudiants, jubilats i amics de cada institució).
Email:
amics@amicsdelmnac.org
Telèfon:
93 622 03 81
Aforament:
Places Limitades.

Cercador d'activitats

Cerca entre les nostres activitats les que més t'agradin: