Barcelona Cultura
Visites Comentades

Títol

Guia’m al monestir de Pedralbes

Projecte en col·laboració amb el Monestir de Sant Cugat i la Fundació Friends

Descobreix els detalls de la vida del monestir amb un recorregut per les estances principals del recinte. La visita és conduïda per una persona amb la síndrome d’Asperger, un trastorn de l’espectre autista que es caracteritza principalment per la dificultat en les relacions socials, per patrons de comportament restrictius i repetitius, i per la intolerància als canvis i imprevistos, sense que existeixi associada una afectació significativa de la capacitat intel·lectual.

claustre

Guia’m, és un projecte d’inserció laboral nascut al Monestir de Sant Cugat en col·laboració amb la Fundació Friends, perquè persones amb síndrome d’Asperger puguin fer de guies en entitats culturals. L’objectiu del projecte és normalitzar la situació social i laboral del col·lectiu per mitjà del potencial transformador de la cultura i, alhora,  fomentar la seva autonomia personal i trencar estigmes i prejudicis en relació a les persones amb aquest trastorn.

dates_activitat_fitxa

Data:
dissabte 25 maig
dissabte 8 juny
dissabte 15 juny
dissabte 22 juny
dissabte 29 juny
dissabte 13 juliol
dissabte 20 juliol
dissabte 27 juliol
dissabte 14 setembre
dissabte 21 setembre
dissabte 28 setembre
Horari: 
d’11.30 a 12.30 h
Observacions: 

Al monestir de Sant Cugat, les visites del projecte Guia’m es duen a terme els dissabtes a les 17 h i els diumenges a les 11 h (exceptuant el primer dissabte i diumenge del mes)

Preu:

Preu:
3€.
Email:
reservesmonestirpedralbes@bcn.cat
Telèfon:
93 256 34 27
Aforament:
Places Limitades.

Compra entrades

Compra entrades

Cercador d'activitats

Cerca entre les nostres activitats les que més t'agradin: