Barcelona Cultura
Diàlegs

Títol

Diàlegs de Pedralbes: "Té futur la veritat?"

El 2017 incorporem noves veus i mirades al cicle «Diàlegs de Pedralbes». En aquest nou programa, el cicle duu per subtítol «Ètica i filosofia política del segle XXI» i proposa una reflexió des de les disciplines pràctiques de la filosofia a l’entorn de qüestions morals i polítiques a través d’un diàleg fonamentat sobre el benestar, el bé comú, la justícia i la col·lectivitat. La proposta d’aquest programa, sota la direcció del filòsof Daniel Gamper, serà moderada pel periodista Antoni Bassas, en col·laboració amb el diari Ara.

detall claustre

El diàleg del dijous 16 de febrer hi intervindrà Franca D’Agostini, professora de filosofia de la ciència al Politècnic de Torí i d’epistemologia i filosofia política a la Universitat de Milà.
L'acte es desenvoluparà a la sala d'actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i serà retransmès en directe per streaming a la pàgina de Barcelona Cultura: www.barcelona.cat/barcelonacultura i a la mateixa pàgina web del monestir de Pedralbes: http://monestirpedralbes.bcn.cat.
Una hora abans de l'inici de la sessió, hi ha la possibilitat de visitar lliurement el claustre.

dates_activitat_fitxa

Data:
Horari: 
de 19 a 20.30 h

Preu:

Preu:
3 €.
Email:
reservesmonestirpedralbes@bcn.cat
Telèfon:
93 256 34 27
Aforament:
Places Limitades.

documents_contingut

documents relacionats

Compra entrades

Compra entrades

Cercador d'activitats

Cerca entre les nostres activitats les que més t'agradin: