Barcelona Cultura
Diàlegs

Títol

Diàlegs de Pedralbes: Dret a un judici just

En el programa d’enguany, «Drets i llibertats»,  es proposa una reflexió des de la filosofia i la ciència política centrada en els drets i les llibertats recollits en la Declaració Universal dels Drets Humans.

La proposta d’aquest programa, en col·laboració amb el diari ARA, està sota la direcció del filòsof Daniel Gamper i serà moderada pel periodista Antoni Bassas.

claustre

El diàleg del dijous 14 de març, Dret a un judici just, intervindrà Joaquín Urías, professor titular de Dret Constitucional a la Universitat de Sevilla.

(DUDH): Article 10. Tota persona té dret, en condicions de plena igualtat, a ser escoltada públicament i amb justícia per un tribunal independent i imparcial, per a la determinació dels seus drets i obligacions o per a l’examen de qualsevol acusació contra ella en matèria penal.

L'activitat es desenvoluparà a la sala d'actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i serà retransmès en directe per streaming a la pàgina de Barcelona Cultura: http://lameva.barcelona.cat/barcelonacultura/ca i a la mateixa pàgina web del monestir de Pedralbes: http://bcn.cat/monestirpedralbes. Una hora abans de l'inici de la sessió, hi ha la possibilitat de visitar lliurement el claustre.

Les xerrades s'impartiran en l'idioma del ponent.

dates_activitat_fitxa

Data:
Horari: 
de 19 a 20.30 h
Observacions: 

Els subscriptors del Diari ARA que us apunteu als diàlegs de Pedralbes podeu gaudir de la visita exclusiva Pedralbes, un escenari femení de poder el dissabte 2 de març a les 11:30 h. Per reservar plaça, només haureu d'accedir al web de l'Espai del Subscriptor, (espai.ara.cat) amb el codi localitzador que trobareu imprès a l'entrada de la xerrada. Afanyeu-vos! Les places són limitades!

Preu:

Preu:
3€.
Email:
reservesmonestirpedralbes@bcn.cat
Telèfon:
93 256 34 27
Aforament:
Places Limitades.

Compra entrades

Compra entrades

Cercador d'activitats

Cerca entre les nostres activitats les que més t'agradin: